Een gezichtsapparaat tegen huidveroudering

Ben je op zoek naar een gezichtsapparaat dat zowel regeneratief als verjongend werkt? Dan stellen wij jou graag voor aan Sqoom: misschien wel dé elegantste en effectiefste manier om een zichtbare mooie huid te krijgen. Sqoom is een revolutionair gezichtsapparaat dat jouw huid weer jonger maakt en grondig behandelt. Hieronder lees je er alles over.

The skinRevolution

SQOOM The First choice of Miss Belgium

Sqoom zomeraanbiedingen

Een revolutionair gezichtsapparaat met anti-ageing effect

Sqoom voorziet een proactieve anti-verouderingsbehandeling. Het is geliefd bij vrouwen en mannen, van alle leeftijden. De Sqoom-gezichtsbehandelingen werken in de lagere huidlagen waar ionisatie en sonoforese samenkomen, als een innovatieve oplossing om de dermis te penetreren. Zo bekom je op een vertraagde en geheel natuurlijke manier veroudering.

"Misschien wel de elegantste en effectiefste manier om een zichtbare mooie huid te verkrijgen."

Pakketten van de maand

Hoe werkt SQOOM?

Ons apparaat tegen veroudering transformeert de diepten van huidverzorging

Sqoom’s gepatenteerde synchrone technologie in de Q1 en M2 gezichtsbehandelingsapparaten en de volledig natuurlijke en veganistische xCential Serums, verjongen en regenereren je huid op een heel nieuw niveau. Ons gezichtsapparaat zorgt voor een grondige reiniging en gezichtsbehandeling. Zo reinigt en verwijdert het zachtjes al je oude cellen. De actieve stoffen uit de gezichtsserums worden tot diep in jouw dermis getransporteerd in deze revolutionaire huidverzorgingsbehandeling.

Proactieve anti-verouderingsbehandeling. Geliefd bij vrouwen en mannen van alle leeftijden!

SQOOM-gezichtsbehandelingen werken in de lagere huidlagen waar Ionisatie en sonoforese samenkomen als een innovatieve oplossing om de dermis te penetreren en te voeden om zichtbaar huidveroudering en rimpels te verminderen op een geheel natuurlijke manier van vertraagde veroudering.

De diepten van huidverzorging transformeren.

SQOOM - Professionele huidverzorging voor een verjongde traag verouderende huid

SQOOM’s gepatenteerde synchrone technologie in de Q1 en M2 gezichtsbehandelingsapparaten samen met de volledig natuurlijke veganistische xCential Serums verjongen en regenereren je huid op een heel nieuw niveau! De reiniging verwijdert zachtjes oude cellen en de actieve stoffen uit de serums worden tot diep in de dermis getransporteerd, in deze revolutionaire huidverzorgingsbehandeling.

Het SQOOM-concept speelt sinds 2005 een belangrijke rol in de cosmetische en dermatologische sector met zijn zeer geavanceerde ionentechnologie en ultrasone functies. Het brengt de huidbehandeling naar een nieuwe diepte voor duizenden mensen over de hele wereld!

Products

Product Categorieën

SQOOM M2

Synchrone technologie op zijn best

#TheSkinRevolution combineert ultrageluid en iontoforese voor de ultieme huidverzorgingsbehandeling.

Ons concept voor verjonging

Het Sqoom-concept speelt sinds 2005 een belangrijk rol in de cosmetische en dermatologische sector met zijn zeer geavanceerde ionentechnologie en ultrasone functies. Het brengt de huidbehandeling naar een nieuwe diepte voor duizenden mensen over de hele wereld! Het gezichtsapparaat zorgt voor een galvanische gezichtsbehandeling dat jou vast zal bekoren!

Ons gezichtstoestel voor microstroom lichttherapie

Ons Sqoom1 gezichtsapparaat voor diepe reiniging en voeding, functioneert als een zeer geavanceerde reiniging en huidverzorgingsbehandeling in combinatie met onze xCential Serums. Het werkt snel en ongecompliceerd. Een Sqoom 1 pakket geeft je een revolutionair en dagelijks huidverzorgingsritueel. Daarbovenop is het nog eens gemakkelijk mee te nemen door de kleine vormfactor die ons gezichtsapparaat heeft.

SQOOM Q1

Introductie

#TheNewSkingRevolation

Effectieve lichttherapie
Voor een gezonde huid.

Ons gezichtstoestel voor professionele huidverzorging bij jou thuis

Met zijn bifasische technologie van ultrasound en ionisatie, is Sqoom M2 een gepatenteerd professioneel gezichtsapparaat voor gezicht- en huidverzorging. Duizenden mensen wereldwijd kregen al een stevigere, gladdere en gezondere huid door ons toestel. Met zeven verschillende modi kan je:

  • Reinigen
  • Masseren
  • Rimpels wegwerken
  • Liften
  • Sono
  • Lontoforese
  • Voeden

Je combineert het toestel met onze natuurlijke Sqoom xCential Serums, zodat het tot diep in je poriën inwerkt. Het serum voorziet je huid van de optimale voedingsstoffen en geven  het die onvergelijkbare zijdezachtheid, stevigheid en gladheid waar je altijd  van  gedroomd hebt.

Vrouw met galvanische gezichtsbehandeling

Feedback van klanten

Bestel jouw toestel vandaag nog

Ben je helemaal overtuigd? Bestel dan jouw toestel vandaag nog. We vertellen je ook graag meer over de techniek achter onze gezichtsbehandelingsapparaten. Bij Sqoom helpen we jou graag om een verjongde uitstraling te bereiken. Lees meer over ons verhaal. Wil je meer weten over het toestel? Bekijk onze veelgestelde vragen. We kijken er naar uit om ons toestel bij jou te bezorgen!

Shipping, made smooothly

De ultieme huidverzorgingsroutine geleverd aan uw deur

GET VIP-ACCESS

Be the first to know about great offers and new release

The Skin Revolution

Your perfect skincare treatment!

Products

nl_BE
Scroll naar boven