Onze gezichtsbehandelingsapparaten

De technologie die schuilt achter onze gezichtsbehandelingsapparaten wordt al jaren gebruikt in schoonheidssalons. Maar dankzij Sqoom kan je nu de technologie van een professioneel en klinisch gezichtsapparaat gewoon in huis halen en zelf je behandelingen uitvoeren. Daarnaast zijn ze ook heel handig om te gebruiken in het schoonheidssalon door hun kleine vormfactor en gemak in gebruik. Bij Sqoom leveren we ons professioneel en klinisch getest gezichtsapparaat aan jouw voordeur.

Onze verschillende types gezichtsbehandelingsapparaten

Wij hebben verschillende types gezichtsbehandelingsapparaten. Elk toestel is een klinisch en professioneel gezichtsbehandelingsapparaat. Ons Sqoom M2 apparaat zit boordevol high-end technologie, gebruikt in vele professionele schoonheidssalons. Het verbindt iontoforese met de sonoforese en verhoogt de effectiviteit van beide methodes aanzienlijk. De diep doordringende micromassage, gecombineerd met de actieve xCential werkstoffen, optimaliseert het succes van de behandeling. Sqoom M2 kan de volgende programma’s uitvoeren:

Aanbrengen van xCential serum op de huid

Openen van celwanden

Overbrenging van de actieve bestanddelen naar de cellen

Regeneratie van de beschadigde huid

Ons reisvriendelijke apparaat

Naast onze krachtige gezichtsbehandelingsapparaten, geschikt voor schoonheidssalons, hebben we een reisvriendelijker formaat dat jou een galvanische gezichtsbehandeling geeft: de Sqoom Q1. In tegenstelling tot de meeste crèmes of essentiële oliën die blijven hangen, laat dit professioneel en klinisch getest gezichtsapparaat in combinatie met onze xCential serums de huid licht en fris aanvoelen. In slechts tien minuten begint de reiniging en voeding van jouw huid met behulp van blauwe en rode LED-lampjes. Zo verbetert jouw bloedcirculatie. Dit professioneel gezichtsapparaat is dankzij het kleine formaat en oplaadbare USB-kabel perfect voor op reis.

Onze toestellen hebben zowel cosmetische als klinische toepassingen

Onze gezichtsbehandelingsapparaten behoren tot de eerste klinisch geteste en professionele gezichtsapparaten die ultrageluid, een magnetisch veld en lichttherapie combineren. Onze apparaten worden gebruikt voor:

  • Botgenezingsstoornissen
  • Verlichten van de pijn
  • Ontstekingsziekten
  • Achillespeesontstekingen
  • Hielspoor
  • Behandelen van wonden en littekens

Bestel één van onze geweldige toestellen vandaag nog

Ze werken zowel voor mannen als vrouwen en voor elk huidtype: of je nu een droge huid hebt of een vette huid, je zal snel resultaat zien! Ga dus nu naar onze online winkel en bestel jouw toestel. We leveren het snel bij je thuis. Dan kan je aan de slag om jouw huid te behandelen. Heb je nog vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen. Of stel ze via [email protected]. Of bel ons op +324 89 11 89 02. Dan beantwoorden we ze snel.

nl_BE
Scroll naar boven