Een gezichtsapparaat voor een droge huid

Ben je op zoek naar een gezichtsapparaat dat jouw droge huid behandelt? Of wil je graag je rimpels wegwerken en je huid doen verjongen, en zoek je een gezichtsapparaat dat geschikt is voor een droge huid? Dan zit je goed bij Sqoom. Onze gezichtsapparaten zijn geschikt voor alle huidtypes en je kan ze zelf bij je thuis gemakkelijk gebruiken.

Ons gezichtsapparaat behandelt jouw droge huid

Als je last hebt van een droge huid, is het vaak lang zoeken naar een remedie. Ons gezichtsapparaat werkt met de nieuwste technologieën en dringt diep tot in de dermis door. In symbiose met onze natuurlijke gezichtsserums reinigt en verzacht het je huid zichtbaar. Onze serums zijn volledig veganistisch. Als je onze serums gebruikt, geef je jezelf zo een galvanische gezichtsbehandeling. Maar daar stopt het niet: ons microcurrent gezichtsapparaat tegen een droge huid is ook uitermate geschikt als masseur. Je kan jezelf zo een ontspannende en regeneratieve behandeling geven.

Benieuwd naar ons aanbod?

Laad je winkelmandje vol

Heb je zin om met een gezichtsapparaat jouw droge huid te behandelen? Je merkt al vanaf het eerste gebruik een voelbaar zachtere en gladdere huid op. Heb je eerder last van een vette huid? Ook daarvoor hebben we de ideale behandeling. Bekijk onze toestellen in onze online winkel. Heb je nog vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen. Of contacteer ons via [email protected] of op het nummer +324 89 11 89 02.

Stel hier je vraag

fr_FR
Retour en haut