SQOOM's Valentijnsdag Specials

Waar authentieke schoonheid en viering van liefde elkaar ontmoeten

Vier deze Valentijnsdag de harmonie van liefde en schoonheid met SQOOM. Verwen jezelf met een weelderige huidverzorgingservaring die het gewone overstijgt, gemaakt voor diegenen die wellness en elegantie koesteren.

In dit seizoen van liefde zijn we verheugd je exclusieve kortingen te kunnen aanbieden die van cadeaus geven een plezier maken. Of het nu een blijk van genegenheid is voor je geliefde of een verwennerij voor jezelf, onze Valentijnscadeaus zijn een bewijs van de schoonheid van zorg.

Speciale Valentijnsaanbiedingen

Omarm de band van zelfzorg met de speciaal samengestelde Valentijnscollectie van SQOOM.

Anti-verouderings procedure

Ervaar het toppunt van huidverzorging met ons M2 apparaat, vier kenmerkende serums en Aqua Tonic reinigingswater. Een ritueel ontworpen voor tijdloze elegantie.

Anti-verouderingsroutine

Verhoog de dagelijkse verzorging met vier verschillende serums en ontvang het Aqua Tonic Reinigingswater als geschenk. Verjonging is nog nooit zo gracieus geweest.

Oer Huidverzorgings Kit

Omarm fundamentele schoonheid met het Q1-apparaat, twee booster-serums en Aqua Tonic reinigingswater. Eenvoud ontmoet verfijning in elke toepassing.

Anti-Veroudering Routine

Le prix initial était : 207,00€.Le prix actuel est : 179,00€. inc. TVAC

Anti-verouderings procedure

Le prix initial était : 705,00€.Le prix actuel est : 599,00€. inc. TVAC

SQOOM Q1 Microcurrent Gezichtsapparaat

179,00 inc. TVAC

Het geschenk van tijdloze schoonheid

In een wereld waar elk moment kostbaar is, is het geven van SQOOM een tijdloze schat. Elke SQOOM set is meer dan alleen huidverzorging; het is een uitnodiging voor een reis van zelfontdekking, welzijn en blijvende schoonheid. Maak deze Valentijnsdag een statement dat het gewone overstijgt. Kies SQOOM voor cadeaus die boekdelen spreken over je zorg en waardering voor de geliefden in je leven.

Voor de heer in je leven

Behoud zijn jeugd, deze Valentijnsdag

SQOOM M2 Device in sleek black, part of the Comprehensive Anti-Aging Procedure for men. This Valentine’s, gift the man you love a touch of timeless youth.

Voor de geachte dame in je leven

Een geschenk van tijdloze schoonheid voor haar

This Valentine’s Day, honor the remarkable woman who brightens every moment with a gift as distinguished as she is. Our exclusive skincare selection is designed for the esteemed lady in your life, blending luxury with the transformative power of SQOOM technology.

 

United in Quality: Our Esteemed Partners

Goed nieuws

Ons aanbod voor speciale kortingen houdt niet op bij onze Valentijnscollectie. Elk product, van ons gewaardeerde M2 Sono-Ionic apparaat tot de verrijkende Q1, is een ode aan de liefde zelf – een liefde voor anderen en de zelfliefde die van binnenuit straalt en is nu verkrijgbaar met korting.

M2 Sono-Ionic apparaat

€299 Instead of €399

Verbeter uw benadering van tijdloze schoonheid met ultrasone technologie die zacht regenereert en diep verjongt. SQOOM M2 vereenvoudigt professionele huidverzorging voor jou.

SQOOM Q1

€99 Instead of €179

Verhoog je dagelijkse routine met een apparaat dat niet alleen reinigt, maar ook voedt. Geef je huid de luxe die ze verdient op een minimale manier die eenvoudig en gemakkelijk in te passen is in je dagelijkse routines.

Je zoektocht naar het perfecte Valentijnscadeau eindigt hier. Stap in een wereld waar luxe en liefde elkaar ontmoeten en waar elke toepassing een feest is. Met SQOOM wordt schoonheid niet alleen gezien, maar ook gevoeld.

Kies je favoriet uit onze Valentijnscollectie

Vind de perfecte uiting van liefde in onze verzorgingssets. Laat SQOOM deze Valentijnsdag de boodschapper zijn van je genegenheid. Kies voor de luxe van wellness en schoonheid - want ware liefde is tijdloos, en dat zou het geschenk van schoonheid ook moeten zijn.

Mis geen toekomstige kansen

Word lid van onze community en ontvang updates, huidverzorgingstips en exclusieve aanbiedingen rechtstreeks in je inbox. Blijf als eerste op de hoogte van onze toekomstige promoties en nieuwe productlanceringen.
fr_FR
Retour en haut