La révolution de la peau

Uw perfecte huidverzorgings behandeling!

La révolution de la peau

Uw perfecte huidverzorgings behandeling!

"Misschien wel de elegantste en effectiefste manier om een zichtbaar mooie huid te krijgen."

Hoe SQOOM werkt

Professionele huidverzorgings behandelingen

SQOOM’s gepatenteerde synchron technologie en volledig natuurlijke veganistische xCential Serums maken plaats voor een zijdezachtere, gladdere nieuwe jij, terwijl oude cellen zachtjes worden verwijderd in deze revolutionaire combo. Het SQOOM concept heeft een eminente rol gespeeld in de cosmetische en dermatologische sector met zijn zeer geavanceerde ionentechnologie en ultrasone functies.

Transformer les profondeurs du soin de la peau.

Vanuit het comfort van uw huis.

Ionisatie en sonoforese komen samen als een innovatieve oplossing om de dermis te penetreren en te voeden met xCential ingrediënten zoals Aloë Vera, Chamomilla en tuinkers extract.

In tegenstelling tot standaard crèmes en huidverzorgingsformules, werken SQOOM-gezichtsbehandelingen op de lagere huidlagen om huidveroudering en rimpels te verminderen. Actieve xCential stoffen worden gemakkelijk getransporteerd wanneer ze worden aangebracht met onze draagbare apparaten, waardoor uw natuurlijke gloed helderder wordt en de celregeneratie wordt gestimuleerd.

7 gezichtsprogramma's. 4 xCential serums. 1 premium apparaat.

Het transcutane wonder van SQOOM sinds 2005. Met zijn bifasische technologie van ultrasound en ionisatie hebben SQOOM M2 behandelingen duizenden wereldwijd een stevigere, gladdere en gezondere huid gegeven.

Alle gelaatsfasen – Reinigen, Massage, Rimpels, Lifting, Sono, Iontoforese Blauw en Groen – in combinatie met onze natuurlijke SQOOM xCential Serums, duiken tot diep in onze poriën, voorzien onze lederhuid van optimale voedingsstoffen en geven haar een onvergelijkbare zijdezachtheid.
Ervaar de huidrevolutie.

#DeNieuweHuidRevolutie is hier.

Door ultrasone trillingen functioneert de SQOOM Q1 als een zeer geavanceerde reinigende en voedende gezichtsbehandeling in combinatie met ons xCential booster serum.

Ervaar de verjongende resultaten van zowel rood als blauw LED licht in minder dan 10 minuten. Snel en ongecompliceerd, SQOOM Q1 pakket maakt voor de revolutionaire dagelijkse huidverzorging ritueel en een lichte reisgenoot als je onderweg bent.

SQOOM xCential Booster Serum 30ml

Leer meer

Het snelle en fluweelzachte xCential Booster Serum bestaat uit een 24 uur geconcentreerde vocht boost voor een onmiddellijk rimpel reducerend effect. Voor een frisse en stevige uitstraling - Zonder conserveringsmiddelen, zonder siliconen en 100% vrij van parfum.

Sérum nettoyant SQOOM xCential Cleanser

Leer meer

Als een voedzaam huidverzorgings voorgerecht. Ons ultieme xCential Reinigingsserum bereidt je huid voor op alle SQOOM-behandelingen. Het reinigt tot diep in de poriën en zorgt voor een verzachtend en hydraterend effect.

SQOOM xCential DeSpot Serum 50ml

Leer meer

Het xCential deSpot Serum, verrijkt met genisteïne en het antioxidant sulforafaan, is een krachtige anti-vlekkenformule die exclusief is ontwikkeld om pigmentvlekken op te sporen. SQOOM xCential deSpot Serum helpt depigmentatie zonder de omliggende delen van de huid aan te tasten.

SQOOM xCential H+ Serum 50ml

Leer meer

SQOOM xCential H+ Anti-veroudering serum zit boordevol met het beste uit de natuur. Hylauronzuren boosten en hydrateren de huid, sap van Aloë Vera bladeren hydrateert de huid diep en heeft tegelijkertijd een ontstekingsremmend effect op de huid.

Verzending, snel gemaakt

La routine ultime de soins de la peau livrée à votre porte

Expédition gratuite

Gratis verzending op alle EU bestellingen boven 100€

Assistance utile

Neem contact op met ons 24 uur per dag, 7 dagen per week

14 dagen teruggave

Wij zorgen voor een veilige betaling met klarna

fr_FR
Retour en haut