Een gezichtsapparaat voor een vette huid

Wil je graag een gezichtsapparaat aankopen en daarmee jouw vette huid behandelen? Dan hebben wij bij Sqoom de perfecte oplossing voor jou. Ons toestel reinigt jouw huid tot diep in de poriën en zorgt er zo voor dat jouw huid er gladder en zachter uitziet. Onze serums voeden je huid en je ziet er daardoor zichtbaar jonger uit. Ons gezichtsapparaat is geschikt voor alle huidtypen, waaronder een vette huid.

Ons gezichtsapparaat is ideaal voor een vette huid

Ons toestel werkt goed op alle huidtypes om te verjongen en te reinigen. Daarnaast is het een uitstekend en ontspannend gezichtsapparaat dat jou in de zevende hemel brengt! Onze gezichtsbehandelingsapparaten werken in symbiose met onze serums. Dit zijn natuurlijke gezichtsserums die jouw huid voeden en weer doen stralen. Ons gezichtsapparaat in combinatie met het juiste serum werkt uitstekend op een vette huid. Daarnaast hebben we ook serums die bijvoorbeeld goed werken op een gemengde huid.

Benieuwd naar ons aanbod?

Koop jouw toestel en laat het bij je thuis leveren

Ben je klaar om je gezicht te behandelen met een toestel van Sqoom? Ga dan naar onze webwinkel en laad jouw winkelmandje vol! Onze serums en ons gezichtsapparaat werken goed tegen een vette huid. Zit je toch nog met vragen? Contacteer ons dan via [email protected]. We beantwoorden ze graag en kunnen niet wachten om jouw gezichtsapparaat tegen een vette huid én een droge huid, bij je thuis te leveren.

 

Stel hier je vraag

fr_FR
Retour en haut