Een gezichtsapparaat voor een gevoelige huid

Wil je graag een gezichtsapparaat aanschaffen dat geschikt is voor een gevoelige huid? Ons apparaat combineert de nieuwste technologieën in huidbehandeling en geeft jou een stralende huid die je voorheen enkel mogelijk achtte na een behandeling in een schoonheidssalon. Ons gezichtsapparaat en serum zijn geschikt voor alle huidtypes, waaronder een gevoelige en zelfs een ontstoken huid.

Ons gezichtsapparaat is geschikt voor een gevoelige huid

Ons gezichtsapparaat geeft een galvanische gezichtsbehandeling, die in samenwerking met onze natuurlijke serums geschikt is voor een gevoelige huid. Ons gezichtsapparaat is geschikt voor mannen en vrouwen met alle huidtypes. Het houdt jouw gevoelige huid intact en voedt het met natuurlijk serums tot diep in je poriën. Zo krijg je een natuurlijk zachte en gladde huid die er zichtbaar jonger uitziet. Ons apparaat werkt uitstekend tegen rimpels in je gezicht.

Benieuwd naar ons aanbod?

Koop jouw toestel via onze winkel

In symbiose met onze serums, kan je ons gezichtsapparaat zonder zorgen gebruiken op jouw gevoelige huid. Je kan ons gezichtsserum kopen in onze winkel, net zoals onze toestellen. Naast een verjongingskuur geeft ons gezichtsapparaat een behandeling die jou heerlijk doet ontspannen. Wacht niet langer en bestel jouw toestel in onze winkel. Heb je nog vragen? Contacteer ons via [email protected]. Of bel ons op +324 89 11 89 02 met vragen over jouw bestelling. Bij Sqoom zit je goed voor het behandelen van jouw gezicht!

Stel hier je vraag

fr_FR
Retour en haut