Een gezichtsapparaat voor een gemengde huid

Ben je op zoek naar een gezichtsapparaat dat je thuis zelf kan gebruiken en dat geschikt is voor een gemengde huid? Dan zit je goed bij Sqoom. Ons toestel doet jouw huid zichtbaar verjongen en voelbaar verzachten met de nieuwste technologieën die voorheen enkel beschikbaar waren in schoonheidssalons. Met ons gezichtsapparaat kan jij thuis jouw gemengde huid zelf met het grootste gemak behandelen.

Ons gezichtsapparaat is geschikt voor een gemengde huid

Ons gezichtsapparaat zorgt voor een galvanische gezichtsbehandeling. Ons gezichtsapparaat is zacht voor de huid en daarom geschikt voor alle huidtypes, van een droge tot een gemengde huid of een gevoelige huid: met de natuurlijke serums die je ook bij ons kan kopen wordt jouw huid tot diep in de poriën gevoed. Met onze gezichtsbehandelingsapparaten zie je vanaf de eerste sessie resultaat. Dit dankzij de hoogtechnologische lighttherapie in combinatie met sonofore stralen.

Benieuwd naar ons aanbod?

Bestel jouw toestel vandaag

Ons gezichtsapparaat voor een gemengde huid doet jouw huid stralen als nooit tevoren. Daarnaast doet het toestel jou ook helemaal ontspannen. Heb je nog vragen over onze toestellen? Voor meer informatie kan je terecht op onze blog. Maar je kan ze ook altijd stellen via [email protected]. Bestel jouw gezichtsapparaat voor een gemengde huid vandaag via onze winkel, dan krijg je hem snel thuis geleverd. Heb je vragen over je bestelling? Bel ons dan even op +324 89 11 89 02.

Stel hier je vraag

fr_FR
Retour en haut